Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO)'nun proje ve danışmanlık birimi BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA, farklı alanlarda uzman  bir ekiple, iş dünyasına eğitim, proje ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladı.

BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA, Hibe ve teşvikler, İş Geliştirme, yatırım teşviği, ihracat & İthalat, Eğitim, Belgelendirme, Tescil, Teknik Destek, Girişimcilik, İnovasyon gibi tüm konularda, Avrupa Birliği, Kalkınma ajansı (DİKA), KOSGEB, Tübitak, Tarım Bakanlığı, İPARD, vb. kuruluşlara sunulmak üzere Özel Projeler ve İş Geliştirme planı yazma, tescil gibi tüm alanlarda hizmet sunuyor.

Siz değerli üyelerimizi tüm hibeler, teşvikler, belgeler, tescil, danışmanlık, ve proje konularındaki ihtiyaçlarınız için odamıza bekliyoruz.