Tarih     : 23.02.2018

Sayı       : 1/309

İlgi: T.O.B.B. 20.02.2018 tarihli 3128 sayılı yazısı

SAYIN ÜYEMİZ

İlgide kayıtlı yazıda, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı (METI) Sayın Hiroshige Seko ile Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvesi (TRINS) 3. Toplantısını gerçekleştirmek, Japonya Toprak, Altyapı ve Turizm Bakanı (MLIT) Sayın Keiiehi İshii'nin katılımları ile "Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri" organizasyonunu gerçekleştirmek ve önde gelen Japon firmalarının CEO'ları ile bir yuvarlak masa toplantısı yapmak üzere, 12-13 Mart 2018 tarihlerinde Japonya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, söz konusu ziyarette gündeme getirilmesinde yarar görülen hususların Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere 27 Şubat 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Birliğimize (Fax: 0312 218 22 09, E-posta: basak.onur@tobb.org.tr) iletilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,