Tarih     :21.04.2017

                                                                                                                               Sayı       : 1/447

SAYIN ÜYEMİZ

 

İlgi: TOBB'nin 11.04.2017 tarih ve 6076 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan alınan 06.04.2017 tarihli e-postada,  27-28 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan'ın  da  teşriflerinin  öngörüldüğü  Türkiye-Afrika Tarım Bakanları  I. Toplantısı ve Tarım İş Forumu organizasyonu hakkında bilgi verilmiştir.

Yazı da, Türkiye-Afrika Tarım Bakanları 1. Toplantısı ve Tarım İş Forumu'nun 54 Afrika ülkesinin Tarım Bakanları ve tarımın çeşitli alt dallarında alanında faaliyet gösteren 300 Afrikalı iş insanının katılımıyla gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan Türkiye-Afrika Tarım İş Forumu'nda Türk ve Afrikalı iş insanlarının B2B (Business to Business) organizasyonunda bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır.

Etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://www.turkeyafricaagri.org/ internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Söz konusu etkinliğe başvurular yalnızca http://etkinlik.tarim.gov.tr/e/turkeyafricaagri bağlantısı üzerinden alınacak olup, başvurusu kabul edilen iş insanları Türkiye-Afrika Tarım İş Forumu'na katılabileceği ifade edilmektedir. Bu kapsamda kayıtların alınması ve konaklamaya  dair bilgiler ekte yer almaktadır. Katılıma ilişkin sorular için dispazar@tarim.gov.tr adresine e-posta atılabileceği belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Şeyhmus İŞCAN

Genel Sekreter