BATMAN ÜNİVERSİTESİ İŞ DÜNYASI İLE BULUŞUYOR

batman üniversitesi logo ile ilgili görsel sonucu

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği

Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında 14 Nisan Cuma günü saat 14:00’da Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda farklı iş kollarında faaliyet yürüten işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Batman Üniversitesinin yürüteceği program ile işletmelerde verimliliğinin arttırılması ve büyümenin sürdürülmesine katkı sunulması amaçlanmaktadır. Kentimizde faaliyet yürüten Batman Ticaret ve Sanayi Odası, Batman Ticaret Borsası, TÜMSİAD, MÜSİAD, ASKON, Esnaf Odaları Birliği üye ve personelinin davetli olduğu konferansta esnaf, işletmeci ve sanayicilere yönelik sunumlar yapılacaktır.

Konuşmacılar

Sunum Başlıkları