SAYIN ÜYELERİMİZ

İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimiz olan KOBİ'lerin en büyük sorunlarından birisi de finasmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faizidir.Bu nedenle,Ülke ekonomisinde önemli yer tutan küçük ve orta ölçekli işletmelerin(KOBİ) Finasman sorularının giderilmesine katkı sağlamak üzere, TOBB NEFES KREDİSİ adı altında TC ZİRAAT BANKASI A.Ş ve DENİZBANK A.Ş ile birliğimiz arasında protokol imzalanmıştır. Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Yararlanabilmek için;
-- Odamızdan TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir. ibareli faaliyet belgesi alıp ilgili bankalardan birisine baş vurmaktır
--Kullanacağınız kredinin vadesi 12 ay olup, Aylık Eşit Taksitli olarak kullandırılacaktır. Vadenin uzatılması veya kısaltılması      mümkün değildir.
--Kredinin brüt faiz oranı aylık % 0,825, Yıllık % 9,90'dır.
--protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250, -TL ve Hazine müsteşarlığının talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komusyon dışında herhangi bir masraf komusyon talep edilmeyecektir.
   Projenin tüm KOBİ'lerimize hayırlı ve verimli olmasını dilerim.

Abdulkadir DEMİR