Sayın Üyemiz,

Kosova Türkiye Ticaret Odası (KTTO), Kosova Ekonomi Odası (OEK) ve Kosova’ daki Amerikan Ticaret Odası (Amcham) işbirliğinde 26-29 Kasım 2014 tarihleri arasında bir iş heyeti ile birlikte Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Bu kapsamda, 27 Kasım 2014 tarihinde Birliğimiz Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında Kosova Ticaret ve Yatınm. Heyeti ile bir toplantı gerçekleştirilecektir. Toplantının ardından ise, arzu eden firmalarımız, katılımcı Kosovalı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir. Kosova tarafından katılacak ithalatçı pozisyonundaki firmalar, ikili iş görüşmeleri çerçevesinde firmal arımızın ihracatlarının geliştirilmesi ve yatırım fırsatları sunması açısından önemlidir. Bu bakımdan söz konusu görüşmelerin Türk firmalarımıza fayda sağlayacağı öngörülmektedir.

Kosova’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ve faaliyet alanlarına dair bilgiler TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr» “Hizmetler/Uluslararası İş Imkânlan-Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer almaktadır. Söz konusu ekinliğin programı TOBB websitesinde bilahare duyurulacaktır.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri Kosovalı firmayı belirtip, ekte ve web sitemizde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak Birliğimize e-posta yoluyla (gulsen.kocabas@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir. Adli görüşme listesi, ulaşan e-posta sırasına göre oluşturulacaktır