Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00-16.00saatleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için, İl Kadın Girişimciler Kurul üyesi adayının www.kadingirisimciler.org.tr adresinde ve İl Genç Girişimciler Kurul üyesi adayının www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan formu eksiksiz ve hatasız olarak doldurması ve Odamıza en geç 28 Kasım 2014 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmesi gerekmektedir.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak kadın girişimcilerin, Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekir.

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUVE  GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELİK BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esasları ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esasları’nda yapılan değişiklikler çerçevesinde, 25.12.2014 tarihinde gerçekleştirilecek, TOBB İl Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri nedeniyle “TOBB Girişimci Kurulları Bilgi Sistemi Yazılımı” yeni üye girişine ve bilgi güncellemesine 05.12.2014 Cuma Günü Saat 15:00 itibariyle kapatılacak ve bu tarihten sonra İcra Komitesi Seçimleri tamamlanıncaya kadar yeni üye girişi ve bilgi güncellemesi yapılamayacaktır

TOBB tarafından oluşturulacak seçmen listelerinde söz konusu saat itibariyle sistemde bilgileri eksiksiz yer alan üyeler esas alınacağından, Başvuru formlarının eksiksiz doldurularak ivedilikle tarafımıza ulaştırmalarını rica ederiz.