TOBB / BANGLADEŞ MONGLA EKONOMİK BÖLGESİ İHALE İLANI - SON BAŞVURU 30 KASIM 2014

17.11.2014, Pazartesi

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gönderilen yazıda;

Dışişleri Bakanlığı'nın ilgili yazısına atfen, Bangladeş’in Ankara Büyükelçiliğinden alınan notaya atfen, Bangladeş Başbakanlık Ekonomik Bölgeler Kurulu tarafından, ülkenin güneybatısında Khulna Bölgesine bağlı, çok sektörlü “Mongla Ekonomik Bölgesi”nin tasarla-yap-finanse et-sahip ol-işlet-devret modeli temelinde geliştirilmesi için Türk firmalarının (bireysel, ortak girişim veya konsorsiyum olarak) ihaleye davet edildiği belirtilmektedir.

Notada devamla, söz konusu ihale evraklarının alınması için son tarihin 30 Kasım 2014 ve teklif sunmak için ise son tarihin 9 Aralık 2014 Salı günü saat 14:00 olduğu ifade edilmektedir.

Saygılarımla,