26 Mayıs 2016 Perşembe 0 Yorum

Batman Ticaret ve Sanayi Odası, Dicle Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda Batman Atıklarından Arınıyor Projesi için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası, Akyürek Mah. 32. Cadde No:11 Merkez / BATMAN

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 09/06/2016 11:00

Teklifler, 09/06/2016 tarihinde, saat 11:00’da ve Akyürek Mah. 32. Cadde No:11 Merkez / BATMAN adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Bilgi için iletişim bilgileri;
Tel: +90488 213 12 45