14 Mart 2016 Pazartesi 0 Yorum

Sayı       : 1/213

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 08.03.2016 tarihli ve 0411/4889 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Suudi Arabistan Krallığı Kral Salman bin Abdulaziz Al Saud’un himayelerinde, Suudi Arabistan Ticaret ve Sanayi Bakanlığı ve İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) işbirliğinde, “15. İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeler Ticaret Fuarı” inin, 22- 26 Mayıs 2016 tarihleri arasında Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, fuar ile eşzamanlı olarak düzenlenecek olan etkinlikler aşağıdaki gibi sıralanmaktadır:

• İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Ticareti Geliştirme Organları Küresel Ağ Toplantısı; 23 Mayıs 2016;
  • B2B Toplantıları
  • İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) tarafından düzenlenecek olan İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeler 17. Özel Sektör Toplantısı ve 9. İslam Ülkeleri İş Kadınları Forumu, 22-24 Mayıs 2016.

Söz konusu fuar ile ilgili başvuru formuna TOBB  web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılabilmektedir. Ayrıca fuar ile ilgili detaylara http://www.islamicexpo-sa.com/ web sayfasından veya ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için aşağıda iletişim bilgileri sunulan Mahmoud Mouwafi ile temasa geçilerek ulaşılması mümkündür.

Saygılarımızla,

Şeyhmus İŞCAN