26 Kasım 2015 Perşembe 0 Yorum

Başkanlığımız tarafından ilgili Kurum ve Kuruluşlarla işbirliği içerisinde, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Arttırılması Projesi” yürütülmektedir. Projenin Sanayide Enerji Verimliliğinin Arttırılması bileşeni kapsamında yakın zamanda Bölge Kalkınma Ajansları işbirliği ile “Sanayide Enerji Verimliliğinin Arttırılması Ortak Hibe Çağrısı”na çıkılması planlanmaktadır.

İlgili Hibe Çağrısının tanıtımının yapılacağı, akabinde proje hazırlama süreciyle ilgili teknik ve idari bilgiler verileceği “Sanayide Enerji Verimliliği Ortak Hibe Çağrısı Tanıtım ve Eğitimi” 11-12 Aralık 2015 tarihlerinde Grand Hotel/Gaziantep’te düzenlenecektir.

Söz konusu hibe çağrısının tanıtımı ile akabinde gerçekleştirilecek eğitime katılım sağlanması, katılması düşünülen personel tarafından, öncelikle 03 Aralık 2015 tarihine kadar http://www.gapgreen.org/sanayide-enerji-verimliligi/ adresinde yer alan başvuru formunun doldurulması daha sonra kurum temsilcinizin isminin resmi olarak  bildirilmesi, geregi önemle duyurulur.