9 Ekim 2015 Cuma 0 Yorum

Erer Sağlık ve Eğitim Kurumları A.Ş ve odamız arasında imzalanan protokol ile odamız üyelerinin, çalışanlarının ve bunların 1. Derece yakınlarına kaliteli ve indirimli sağlık hizmeti sunumu amaçlanmıştır.

Erer Sağlık ve Eğitim Kurumları A.Ş ve odamız arasında imzalanan protokol ile odamız üyelerinin, çalışanlarının ve bunların 1. Derece yakınlarına kaliteli ve indirimli sağlık hizmeti sunumu amaçlanmıştır.

SAĞLIK SUNUCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜKLERİ

1-Sağlık sunucusu tarafından yatan veya ayaktan tedavi gören hasta adına hak sahiplerinden talep edilecek tutar sözleşme metninde belirtilmiştir. Sağlık sunucusu hiçbir şekilde bu Tutar üstünde bir ücret talep etmeyecektir.

2-Hak sahiplerinin SGK mensubu olması halinde hastane fark ücretlerinde ayakta tedavide %20 indirim, yatarak tedavide %15 indirim uygulanacaktır.

SGK tarafından ödenmeyen SUT dışı hizmet ve tedaviler için hastane cari fiyatları üzerinden ayakta tedavide %20 indirim, yatarak tedavide %15 indirim uygulanacaktır.

3- SGK mensubu hastalardan her muayene için devletin zorunlu kıldığı 12 TL katılım payı alınacaktır.

4- Sağlık sunucusu ayakta veya yatan her hasta adına hastadan tahsil edilecek ücret için ayrı bir fatura düzenleyecektir.

ÖZEL KORU ANKARA HASTAHANESİ

·         Adres :