BATMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE DUYURU Oda ve borsalar her yılın Ocak ayı içinde vergi dairelerinden temin edecekleri, vergi mükelleflerine ve vergi mükellefiyetini sona erdirenlere ilişkin bilgiler kapsamında üyelerinin vergi kayıtlarını izlemek ve güncel halde tutmak zorundadır. Oda ve borsalar, üyelerinin vergi mükellefiyetlerine ilişkin olarak yapılacak ihbar ve şikâyetleri inceleyerek sonucuna göre hareket eder. Bu nedenle,üyelerimizin vergi mükellefiyetlik kayıtlarının kontrol edilmesi,varsa durumlarındaki değişikliği düzeltmesi için değişikliği kanıtlayan belgeler ile 01. EYLÜL .2017 Tarihine kadar odamıza başvurmaları gerekmektedir. Süresinde başvurulmaması nedeni ile kayıtlarının düzeltilmemesi halinde oda kayıtlarının doğruluğunun üye tarafından kabul edilmiş sayılacağı hususu ilan olunur.