Tarih     :30.01.2017

                                                                                                                          Sayı       :17/127

SAYIN ÜYEMİZ

 

İlgi: Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin 26.01.2017 tarih ve 53654767-TİM.00.GSK.INO.2017/7-234 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve ülkemizin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programı bu yıl Türkiye'de 4. kez gerçekleştirilecektir. İnovaLİG 2016'da ulaşılan 761 başvuru sayısı ile Türkiye, IMP3rove programına katılımın en yüksek olduğu ülkelerden biri haline gelmeyi başarmıştır.  2016 yılının kazananları, Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile Türkiye İnovasyon Haftası'nda ödüllerini almıştır.

İnovaLİG ile şirketler hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışmakta hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı bulmaktadır. İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya, kapsamlı inovasyon  değerlendirme  ve  kıyas analizi raporu ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu anlamda İnovaLİG sayesinde firmalarımızın orta ve uzun vadeli hedeflerine odaklanmasına, yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip edebilmelerine ve gözlemlemelerine imkan sağlanmaktadır. Özellikle ihracatçı firmalarımızın 2023 hedeflerine ulaşma noktasında hangi konumda olduklarına ayna  tutmakta  ve  2023'e giden vizyonu belirlemekteyiz.

Bu kapsamda firmalarımızı hem inovasyon gelişimlerini görmesi, hem de inovasyon alanında edindiğimiz tecrübeye ortak olmaları için 30 Nisan 2017 tarihine kadar www.inovalig.com  adresinden İnovaLİG 2017'ye ücretsiz olarak katılmaya davet edildiğiniz belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Şeyhmus İŞCAN

Genel Sekreter

 DOSYALAR / BELGELER
Ek: 5 Aşamada İnovaLİG